Okulumuz Hakkında

Karacailyas İlkokulu
ÇAY MAHALLESİ TERMİK YOLU CAD. NO 67/1 AKDENİZ/MERSİN
03242215046
YOK
https://karacailyasilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.

BAŞARILAR

2001-2002 İLKÖĞRETİM KURUMLARI HALK OYUNLARI YILDIZLAR MERKEZ İLÇE BİRİNCİSİ. 2001-2002 İLKÖĞRETİM KURUMLARI HALK OYUNLARI YILDIZLAR İÇEL İL İKİNCİSİ. 2007-2008 İLKÖĞRETİM KURUMLARI YILDIZ ERKEK FUTBOL TAKIMI MERSİN İL İKİNCİSİ. 2010-2011 MERSİN İLKÖĞRETİM OKULLARI 5. VE 8. SINIFLARI ARASI GELENEKSEL 7. MATEMATİK OLİMPİYATLARI İKİNCİSİ
Öğretmen :20
Öğrenci :439
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :3200
Öğretim Şekli :TEKLİ

Öğretim Şekli

TEKLİ

Ders Başlama ve Bitiş

GİRİŞ: 13.50 ÇIKIŞ: 18.40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Klima

Servis Bilgisi

OKULUMUZ TAŞIMALIDIR.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

10 Km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Küçük bir yerleşim yeridir.Geçim kaynağı tarımcılıktır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları